* آیا احکام شریعت مانع رفاه زندگی است؟ لطفا کامل جواب دهید.
دین یعنی برنامه زندگی و احکام دین روش زندگی برتر را به ما معرفی می کند. چراکه خدای متعال خالق انسان است و او ریز و درشت نیازهای روحی و جسمی ما را در همه ابعاد بهتر از خود ما می شناسد. لذا راهکار و روشی که خدای متعال برای زندگی به ما ارائه می کند، کاملترین و باکیفیت ترین روش برای زندگی کردن است و او را به رفاه و لذت بیشتر از زندگی تشویق می کند.
بعضیها فکر می کنند اسلام با سختگیری های ظاهری که دارد، انسان را محدود می کند و او را به مشقت می اندازد. اما اینطور نیست. واقعیت این است که اسلام انسان را دعوت به زندگی بهتر و سالم تر می کند و او را از خوشی های کاذب و ظاهری منع کرده، به راحتی های حقیقی دعوت می کند. به این صورت که مصلحتهای آدمی را به صورت همه جانبه می نگرد و از افقی بالا بدان نظر دارد و رفاهی که رفاه افراطی و سرطانی باشد و با عافیت روحانی و جسمانی بشر در تعارض باشد را نپسندیده، نسبت بدان نهی می کند.
آری! شریعت چیزی که لذت آن سطحی و زودگذر باشد و به دنبال نتیجه آن رنج باشد را نمی پذیرد و در 1 کلام رفاه معقول را توصیه می نماید. آنچه از نظر احکام و شریعت پسندیده می باشد، رفاهی نیست که تن پروری در آن باشد و به قیمت سلب رفاه از دیگری باشد. بلکه عدالت را در این زمینه مبنا و معیار می داند و طبیعی است که اگر رفاه برای همه باشد، محدودیتهائی عقلائی می طلبد.
در نتیجه همه توضیحاتی که داده شد، می توان گفت: اسلام در احکام و شریعت خود، رفاه سالم و واقعی را دنبال می کند؛ نه رفاه فاسد و کاذب را. برای توضیح بیشتر در باره این مطلب، می توانید دو سؤال دیگری که پیرامون این موضوع در این وبلاگ پاسخ داده شده را مطالعه کنید. جهت مطالعه این دو سؤال به لینک زیر مراجعه کنید.
http://aghidaty.parsiblog.com/-195279.htm